Verhaal

Het is 1976. De zomer is heet en zwoel. Lucien Van Impe wint de Tour de France, Boudewijn zit 25 jaar op de troon en opent de allereerste metrolijn in Brussel, Ivo Van Damme behaalt twee zilveren medailles op de Olympische spelen en de boeren gaan op bedevaart naar Scherpenheuvel om voor regen te bidden. 

Ondertussen draait het terras van café ‘De sportvriend’ op volle toeren. Willy (Gert Verhulst) baat dit café al jaren uit, samen met zijn oudste zoon Achiel (James Cooke). Zijn tweede zoon Arthur (Jonas Van Geel), is vooral bezig met muziek en probeert  door te breken met zijn rockbandje. Maar Willy’s hoop is vooral gevestigd op zijn jongste zoon en oogappel Albert (Jelle Cleymans). Hij zou dit jaar de kermiskoers wel eens kunnen winnen. Maar dan komt Barbara in het dorp wonen…

Concept

Vergeet Barbara is dé feelgood musical van 2022! Met in de hoofdrollen Gert Verhulst, James Cooke, Jonas van Geel en Jelle Cleymans en dit allemaal in een heerlijk seventies-jasje!

Vanaf 14 december 2022 exclusief te zien in het spectaculaire Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs.
Wegens groot succes zijn er nu heel wat extra shows vanaf 1 juni!

De indrukwekkende hoofdcast wordt op het podium geflankeerd door enkele straffe gastrollen, een 20-koppig ensemble én heel wat figuranten! Maak een muzikale en humoristische reis doorheen het rijke oeuvre en de allergrootste hits van een icoon uit de Vlaamse muziekgeschiedenis: Will Tura!