Verhaal

In 'Vergeet Barbara' gaan we terug naar de hete zomer van 1976, het jaar dat Lucien Van Impe de Ronde van Frankrijk wint.

Gert Verhulst is de cafébaas Willy. James Cooke, Jonas Van Geel en Jelle Cleymans zijn respectievelijk de zonen Achiel, Arthur en Albert.

Willy staat samen met zijn middelste zoon Achiel achter de toog van café 'De Sportvriend', een volkscafé in de jaren ’70. De oudste zoon Arthur is vooral bezig met muziek en probeert door te breken met zijn rockbandje. De jongste zoon Albert is de oogappel van Willy, die hoopt dat hij dit jaar de kermiskoers wint.

Op een dag verschijnt er in het dorp een mysterieuze dame, Barbara, die een groot geheim meedraagt. Het leven van de 4 mannen wordt volledig op stelten gezet… en het verhaal eindigt met een erg verrassende ontknoping!

Concept

Vergeet Barbara is dé feelgood musical! Met in de hoofdrollen Gert Verhulst, James Cooke, Jonas van Geel en Jelle Cleymans en dit allemaal in een heerlijk seventies-jasje!

Exclusief te zien in het spectaculaire Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Wegens groot succes zijn er nu heel wat extra shows vanaf 1 juni!

De indrukwekkende hoofdcast wordt op het podium geflankeerd door enkele straffe gastrollen, een 20-koppig ensemble én heel wat figuranten! Maak een muzikale en humoristische reis doorheen het rijke oeuvre en de allergrootste hits van een icoon uit de Vlaamse muziekgeschiedenis: Will Tura!