PRAKTISCH

Vergeet Barbara is dé feelgood musical van 2022! Met in de hoofdrollen Gert Verhulst, James Cooke, Jonas van Geel en Jelle Cleymans. 

Vanaf 14 december exclusief te zien in het spectaculaire Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. De indrukwekkende hoofdcast wordt op het podium geflankeerd door een 5-tal andere straffe acteurs (die later worden bekend gemaakt), een 20-koppig ensemble én heel wat figuranten! Maak een muzikale en humoristische reis doorheen het rijke oeuvre en de allergrootste hits van een icoon uit de Vlaamse muziekgeschiedenis: Will Tura!

VOORSTELLING

DUUR?

De voorstelling duurt ongeveer 2u.

PAUZE?

Er wordt geen pauze voorzien.

LEEFTIJD?

Vergeet Barbara is een feelgood musical voor jong en oud! Wij verwelkomen graag bezoekers vanaf 10 jaar. Voor kinderen jonger dan 10 jaar is de voorstelling minder geschikt.

LOCATIE?

Vergeet Barbara is exclusief in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs te zien.

 • Parking A
  Studio 100 Pop-Up Theater
  Rijksweg 89
  2870 Puurs
 • Parking B
  Studio 100 Pop-Up Theater
  Schoonmansveld 18
  2870 Puurs

PARKING?

Je kan op voorhand je parkeerticket met korting reserveren. Selecteer hier de datum van je bezoek en reserveer alvast je parkeerticket.

Deze tickets zijn tot 24 uur op voorhand online met korting te reserveren. Op de dag van de voorstelling kan je ter plaatse of online een parkeerticket kopen tegen het standaardtarief. 

De inrijhoogte van parking B is 4 meter. Er zijn zowel op parking A als B parkeerplaatsen voor mindervaliden voorzien (mits bewijs). Indien je van deze plaatsen gebruik wilt maken, kan je de standaard parkeertickets aankopen.

OPENBAAR VERVOER

Wil jij met het openbaar vervoer naar Vergeet Barbara komen?

De dichtstbijzijnde bushalte ‘Pullaar’ is op 1 kilometer van het theater.

Vind de beste route op www.delijn.be. Controleer zeker of je ook terug geraakt met de bus, de dienstregeling is namelijk beperkt.

TOILETTEN?

Er kan gratis gebruik gemaakt worden van de toiletten in het theater.

VESTIAIRE?

Er is een gratis vestiaire aanwezig in het Studio 100 Pop-Up Theater. Het is verplicht om rugzakken en andere grote voorwerpen hier achter te laten gedurende de voorstelling.

TICKETS

TICKETS ZELF KIEZEN?

Het systeem is zo ingesteld dat het automatisch de best beschikbare plaatsen kiest. Het is echter ook mogelijk om zelf plaatsen op het zaalplan te kiezen. Let wel, er mogen geen lege stoelen tussen gelaten worden. Daarnaast raden wij aan om geen tickets over blokken heen te bestellen.

TICKETS INRUILEN?

Aangekochte tickets worden niet gewisseld, ingeruild of terugbetaald zoals vermeld in onze algemene voorwaarden.

BETAALMIDDELEN?

U kan uw reservatie enkel betalen met Bancontact, KBC mobile en IDEAL.

FACTUUR?

Het is mogelijk om bij je bestelling een factuur aan te vragen. Dit kan heel eenvoudig door dit aan te vinken tijdens jouw bestelling. We vragen vervolgens om 2 extra velden in te vullen. De factuur wordt via e-mail doorgestuurd nadat je bestelling definitief is.

MINDERVALIDE?

Op elke voorstelling wordt een beperkt aantal rolstoelplaatsen voorzien. Per rolstoelplaats voorzien we één begeleidersplaats. Deze zijn te reserveren per mail.

Stuur een mailtje naar tickets@studio100.be. Gelieve op voorhand enkele data en uren voor te stellen wanneer je de voorstelling wilt bijwonen. Op deze manier kunnen wij je sneller verder helpen.

KAN IK TELEFONISCH RESERVEREN?

Op dit moment is het niet mogelijk om tickets telefonisch te reserveren. Wij vragen je om je tickets online te reserveren. 

TICKETS NIET ONTVANGEN?

Indien je 'Print@home' geselecteerd hebt, worden jouw tickets automatisch per e-mail verstuurd na de betaling. Mocht je deze niet onmiddellijk terugvinden in jouw inbox, controleer dan zeker jouw spam inbox of ongewenste mail. Mocht je deze nadien toch niet vinden kan je steeds contact opnemen via tickets@studio100.be.

AUDIO

Het geluidsniveau is begrensd volgens de wettelijk voorziene norm. 

De tribune van het Studio 100 Pop-Up Theater is voorzien van een ringleiding. Deze is beschikbaar op alle zitplaatsen. Een bezoeker met een hoorapparaat of cochleair implantaat kan gebruik maken van de ringleiding door zijn/haar toestel op de T-stand te zetten.

WAT IS EEN TERUGBETALINGSOPTIE?

Voor een kleine meerprijs van €3,5 per ticket kan je een terugbetalingsoptie afsluiten voor je aangekochte tickets. Word je vlak voor het evenement geconfronteerd met een tegenslag (bv. ziekte) waardoor je niet aanwezig kan zijn, dan krijg je dankzij deze terugbetalingsoptie je tickets terugbetaald. 

Vind hier meer informatie over de voorwaarden van de terugbetalingsoptie.

Hoe kan ik deze terugbetalingsoptie afsluiten?

Tijdens de bestelling van je tickets kan je vóór het afronden van je bestelling aangeven of je de terugbetalingsoptie wenst af te sluiten door het daarvoor bestemde vinkje aan te klikken. De kostprijs van €3,5 wordt automatisch berekend op het aantal tickets die voor de voorstelling in je bestelling zitten (niet op extra’s zoals een parkeerticket of drank- en snackkaartvoucher). In de bevestigingsmail van je bestelling vind je een overzicht van de bestelde tickets en de afgesloten terugbetalingsoptie.

Hoe kan ik een terugbetaling aanvragen?

In het geval je een terugbetalingsoptie hebt afgesloten bij de bestelling van je tickets en je kan niet aanwezig zijn bij de geboekte voorstelling omwille van een reden die vermeld staat bij punt II.3. Toepassingsgebied, kan je een terugbetaling aanvragen via dit formulier.