Food & drinks

Maak je bezoek aan Vergeet Barbara compleet en geniet van de lekkerste gerechten en snacks ter plaatse in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs.

Chef's Club

Dé ultieme VIP-beleving van de musical in ons secret restaurant. Voor een onvergetelijke avond als koppel, met vrienden of familie.

Snacks

Geniet van een overheerlijke luxe hamburger, een american hotdog of een puntzak frietjes in een van onze foodstands. Zin in iets zoeter? Er worden ook pannenkoeken gebakken.

La Melodia

Geniet in restaurant ‘La Melodia’ van een gevarieerd buffet met heerlijk Italiaanse gerechten.

Gethematiseerde bars

In de sfeervolle bars in de foyer kan je je bezoek beginnen of eindigen met een drankje. Les je dorst met een van de vele bieren in Café Cornet of geniet van een lekkere wijn of frisdrank in de Victory Bar.

Betaalkaarten

In het Studio 100 Pop-Up Theater kan er betaald worden aan de hand van een cashless betaalsysteem. Kom voorbereid naar de voorstelling en bestel nu jouw betaalkaart met 5% korting.

Refund betaalkaart

Heb je na de voorstelling nog waarde op je kaart staan? Deze waarde kan teruggevraagd worden. Het aanvragen van een refund kan nog tot zolang het Pop-Up Theater in gebruik is. Deze betaalkaarten zijn geldig voor alle Studio100-voorstellingen in dit theater.