Victor Marinus

Victor studeerde Musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten waar hij les kreeg van o.a. Jack Breikers, Florian Boutonnier, Tim Van Der Straeten, Janis Sutton en Alexandra van Marken. Ook volgde hij lessen aan The Alvin Ailey School in New York.

Hij liep stage in de nieuwe Nederlandse musical Het meisje met het rode haar van De Graaf & Cornelissen Entertainment, waarna hij drie jaar lang de wereld rondreisde als zangsolist aan boord van Aida Cruises.

Daarna verruilde hij België voor Amsterdam en toerde hij langs de Nederlandse theaters als solist en vocal captain in Heartbeat, het theaterconcert van Jeans.

Vorig theaterseizoen maakte Victor deel uit van de cast van de musical Titanic, en was hij ook te zien in het tv-programma James De Musical (ensemble en Philippe Geubels) in een regie van Martin Michel. Recent speelde hij nog de rol van Walter Winchell in Josephine B. Een leven in revue van Judas Theaterproducties.

Daarnaast is hij regelmatig te horen als stemacteur in verschillende Vlaamse en Nederlandse films en tv-series. Samen met Merlijne van Noppen schreef en speelde hij een nieuwe kamermusical Vanochtend zaten we nog op zee en het liedprogramma Sorry dat ik je liet schrikken.

In Vergeet Barbara maakt Victor deel uit van het ensemble.