Joris De Beul

Joris volgde een dansopleiding in Brugge en Rotterdam en werkte sinds 1995 al mee aan talloze producties in binnen- en buitenland. Dat doet hij als deel van het ensemble, als understudy, als dance captain, regieassistent en resident director.

In Duitsland speelde hij in Gaudí, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat en Saturday Night Fever. In Oostenrijk speelde hij in Tanz der Vampire, Hello Dolly!, Sweeney Todd, Evita, Anything Goes en Jesus Christ Superstar, en in Zwitserland in Kiss of the Spider Woman. In Nederland speelde hij in Aida en The Lion King. In de VS deed hij mee in Cats en Dirty Rotten Scoundrels. Sinds 2010 is Joris ook in verschillende Vlaamse producties te zien: Dans der Vampieren, Spamalot, Fiddler on the Roof, Domino, Ben X, Assepoester, het tamelijk ware verhaal, Evita, 14-18 en 40-45. Voor Camerata Productions speelde Joris het Beest in Belle en het Beest, kapitein Haak in Peter Pan en broeder William in openluchtspektakel Karmeliet. Hij was ook te zien in de films Brabançonne en Lee & Cindy C. In Ghost Rockers vertolkte hij dansleraar Stef Claes.

Voor Vergeet Barbara is Joris understudy voor Raymond Demol, Marc Van Vorselaer en Danny Max.
Na 14-18, 40-45 en Daens is Joris ook bij Vergeet Barbara als resident director en dance captain verantwoordelijk voor de dagelijkse artistieke kwaliteit van de voorstelling.