Gert Verhulst

Gert Verhulst is één van de oprichters en drijvende krachten achter Studio 100. Samen met Hans Bourlon en Danny Verbiest stond hij aan de wieg van het bedrijf. Studio 100 werd een productiehuis dat intussen zowel in binnen- als buitenland stevig op de kaart staat.

Gert en Hans werden in 2008 ‘Managers van het jaar’ en een jaar later kreeg Studio 100 de titel ‘Onderneming van het Jaar’.

Naast ondernemer is Gert ook presentator van verschillende programma’s. In oktober 2016 tekende hij een exclusiviteitscontract bij VIER. Vanaf 2017 presenteerde hij er Gert Late Night. Daarnaast presenteerde hij voor VIER in 2018 en 2019 Dancing with the Stars en nam hij deel aan het eerste seizoen van De Battle eind 2019.

Gert Verhulst is zonder twijfel de creatieve motor van Studio 100. Telkens opnieuw bezorgt hij de hele ploeg de nodige inspiratie om unieke projecten waar te kunnen maken. Zo was hij niet alleen één van de producenten van de grensverleggende spektakelmusical 40-45, maar is hij ook de bedenker en bezieler van dat project.

Ook de musical Vergeet Barbara komt uit de koker van Gert: als grote fan van Will Tura bedacht hij deze musical gebaseerd op de muziek van de Keizer van het Vlaamse lied.