Charline Catrysse

Charline studeerde als eerste Vlaamse studente af aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater in Amsterdam. Na haar studies speelde ze onder andere in Pluk van de Petteflet, Dans der Vampieren, Oliver! en Fiddler on the Roof. In Fiddler was zij understudy voor de rol van Yente de koppelaarster. Hierna werd Charline gecast voor de voorstelling Pauline & Paulette, waar ze alle vrouwelijke bijrollen voor haar rekening nam. Voor die productie werd ze genomineerd voor ‘beste vrouwelijke bijrol’.

Tussen 2014 en 2019 ging ze op tournee door Vlaanderen en Nederland als Nellie met de kindervoorstellingen van Nellie & Cezar. Nadat ze voor een tweede keer mama werd, dook ze weer het theater in en ging ook aan de slag als stemactrice voor tekenfilms, reclame en bedrijven. Charline zingt ensemblestukken in voor verschillende musicals en cd-opnamen.

Ze was ook Whoppie, de helft van het komische West-Vlaamse konijnenduo Whoppie & Floppie in de verschillende Sprookjesmusicals. Ook speelde zij Victoria, mama van kleine Tim, in de kerstmusical Scrooge en in de voorstelling van Romeo en Julia speelde zij Angelica, de verzorgster van Julia. In de productie Aladdin was ze dan weer te zien als waarzegster Lubahba. Charline was ook te zien in 40-45 en Daens.