Carla Janssen Höfelt

Carla studeerde Theatervormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Ze zorgde al voor verschillende decorontwerpen: bij Ciske De Rat (2007), Sunset Boulevard, All Shook Up, Petticoat, La Cage aux Folles, Simone’s Songbook, een aantal shows van André Van Duin, Saturday Night Fever (Nederland en Milaan), 21 on Air Dinnershow (Mediapark), Hij Gelooft in Mij (2012 en 2022), Love Story, Pandora Dinnershow (Mediapark), Moeder ik wil bij de Revue, The Bodyguard (Utrecht en Madrid), Hair, Vamos, You’re the Top, Charley de Musical, The Addams Family, Hello Dolly, Diana & Zonen en Pretty Woman (Milaan, Barcelona en Italiaanse tour).

Ze is associate-ontwerper voor de Stage-Entertainment /Disney-musical Sister Act (Milaan, Parijs, Scheveningen, Barcelona en São Paolo).

Ze werd meermaals genomineerd voor een Musical Award voor beste decorontwerp en won een Musical Award voor ‘beste decorontwerp’ voor Moeder ik wil bij de Revue in 2015. Voor haar werk bij The Addams Family won ze een ‘Best Regional 2019 Broadway World Netherlands Award’.