Barbara Verbergt

Barbara studeerde in 2017 af in de richting Musicaltheater aan Laine Theatre Arts in Engeland. Daarnaast behaalde ze een bachelor Musicologie aan de KU Leuven en een master Meertalige Professionele Communicatie aan de Universiteit Antwerpen. 

Op de planken was Barbara te zien in MAMMA MIA! (Lisa), Winterrevue 5 & 6, Spamalot, Meiskes & Jongens (Danielle) en The Little Mermaid (Arista). Op televisie speelde ze onder andere mee in 3Hz (Ketnet) en Déjà vu (Streamz). In Engeland speelde ze de rol van Alice Fitzwarren in Dick Whittington (Middlesbrough Theatre) en werkte ze mee aan Musical Theatre Classics, een concert van Stephen Brooker. Op de (Britse) beeldschermen was ze te zien in de series Professor T. en Before We Die.

Verder leent Barbara haar stem uit aan animatiefilms, audioboeken, reclamespots en jingles, in zowel het Nederlands als het Engels. Zo kon je haar stem onder meer horen in de Ketnet-reeks Sokpop, The Smurfs, The Addams Family 2, en de Engelstalige museumgids van Het Kunstuur.

In Vergeet Barbara maakt Barbara deel uit van het ensemble.